Consortia AS

Consortia AS er et IT-selskap som holder til i Sandefjord, etablert 2018. Selskapets daglig leder har over 25 års erfaring fra systemutvikling, web utvikling og prosjekt ledelse. Vi utvikler web løsninger og nettbutikker, i tillegg utvikler vi egne e-handel applikasjoner for WooCommerce. Consortia AS er en offisiell leverandør til WooCommerce av plugins.

Produkter og tjenester

Vi bistår med det meste innen utvikling og design. Selskapet leverer mest tjenester og løsninger for web som websider og nettbutikker. Vi har valgt og spesialisere oss innen WordPress og WooCommerce (nettbutikk). Disse er ledende på sine områder og har milioner av installasjoner og utvidelses muligheter. Våre WooCommerce plugins finner du i menyen, disse er beskrevet på Engelsk da våre kunder kommer fra hele verden.

Websider og nettbutikk

Vi har lang erfaring med produksjon av websider og utvikling av nettbutikker. Vi valgte tidlig å satse på WordPress og WooCommerce da dette gir deg som kunde en rekke fordeler. Vi sitter tett på WooCommerce og med dette båndet vet vi hva som skjer og kommer, vi kan love deg at det er spennende og at det jobbes hardt med å være i front. Med å utvikle applikasjoner på plattformen og jobbe tett med WooCommerce og kunder ser vi at vi også blir bedre.

Design

Vi har dyktige designere som tar seg av design av websider, profil, logo, trykksaker og annet. 

Oversetting av tekst og websider

Vi kan tilby oversetting av webløsning eller andre tekster fra Norsk til Engelsk, Spansk og Fransk. Ta kontakt med oss for pris. 

Webhotell og domene

Via vår samarbeidspartner tilbyr vi alle tjenester innen hosting, domene og e-post til gode priser samt meget bra service.

SEO og fotografering

Vi kan bistå din bedrift med SEO og tilhørende tjenester. I tillegg har vi en meget dyktig fotograf som  har spesialisert seg innen reklame/produkt fotografering.   

Kontakt oss

Du finner oss i Rådhusgata 26 i Sandefjord by (se kart under). Vi sitter i kontor felleskap med Sandefjord Næringslivsforening og Gründeriet. 

Ta kontakt med daglig leder Tommy Hansen på telefon: 911 41 902 eller kom innom for en uforpliktende prat!

Extensions

Support

If you need support on our extensions, please raise a ticket at WooCommerce.com!

Support

Live Demo

If you like to test our plugins we have a demo site ready. A WP will be created for you that you can use for 1 hour!

Live Demo

Translations

All of our WooCommerce extensions includes POT files for translations. Some of the extensions have several languages included. If you find that you need another language you can easy translate the extension using i.e Loco translate plugin. Read how to do this here..