Consortia AS

Consortia AS er et IT-selskap som holder til i Sandefjord, etablert 2018. Selskapets daglig leder har over 24 års erfaring fra systemutvikling og prosjekt ledelse. Vi leverer i hovedsak web løsninger og nettbutikker samt utvikling av e-handel applikasjoner. Consortia er blant annet offisiell leverandør til WooCommerce av plugins.

Produkter og tjenester

Vi kan bistå med det meste innen utvikling og design. Vi leverer hovedsaklig tjenester og løsninger for web. Det er hovedsaklig websider og nettbutikker. Vi har valgt og spesialisere oss innen WordPress og WooCommerce. Disse er verdens ledende på sine områder og har milioner av installasjoner og utvidelses muligheter. 

Websider og nettbutikk

Vi har lang erfaring med produksjon av websider og utvikling av nettbutikker. Vi valgte tidlig å satse på WordPress og WooCommerce da dette gir deg som kunde en rekke fordeler. Vi sitter tett på WooCommerce og med dette båndet vet vi hva som skjer og kommer, vi kan love deg at det er spennende og at det jobbes hardt med å være i front. Med å utvikle applikasjoner på plattformen og jobbe tett med WooCommerce og kunder ser vi at vi også blir bedre.

Design

Vi har dyktige designere som tar seg av design av websider, profil, logo, trykksaker og annet. 

Webhotell og domene

Via vår samarbeidspartner tilbyr vi alle tjenester innen hosting, domene og e-post til gode priser samt meget bra service.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med daglig leder Tommy Hansen på (+47) 911 41 902

Our plugins

Please visit WooCommerce.com to view the extensions and documentation!


Support

If you need support on our extensions, please raise a ticket at WooCommerce.com!

Support

Translations

All of our WooCommerce extensions includes POT files for translations. Some of the extensions have several languages included. If you find that you need another language you can easy translate the extension using i.e Loco translate plugin. Read how to do this here..