Consortia, Trusted by developers and merchants since 2018

Din Samarbeidspartner i E-handelsinnovasjon

I hjertet av Consortia AS ligger en dyp forståelse av at suksessen i e-handelsverdenen ikke bare er bygget på robuste løsninger, men også på kraften i samarbeid og integrasjon. Siden vår etablering i Sandefjord i 2018, har vi vært dedikert til å transcendere rollen som en tradisjonell leverandør, og heller være en partner i vekst og innovasjon for våre kunder. Vår filosofi, «Styrking av E-handelssynergi», gjenspeiles i alt vi gjør – fra å skape sømløse integrasjoner mellom WooCommerce- og Elementor-plattformene, til å utvikle løsninger som bringer funksjonalitet og effektivitet til nye høyder.

Med en begynnelse drevet av lidenskap og et mål om å bidra med verdifull programvare til e-handelsindustrien, har vi raskt utvidet vårt avtrykk gjennom betydelige partnerskap og innovasjoner. Vårt engasjement for å forbedre nettbutikkenes funksjonalitet har ført til utviklingen av flere populære utvidelser, og nylig, lanseringen av banebrytende verktøy som Pick List for WooCommerce, som effektiviserer plukk- og pakkeprosessen.

Gjennom våre innsatser og Tommy Hansens lederskap, fortsetter Consortia AS å være i forkant av teknologiske fremskritt, alltid med sikte på å gjøre våre kunders virksomheter mer vellykkede og deres daglige operasjoner enklere. Bli med oss på reisen mot en mer integrert og synergisk e-handelsfremtid.

Styrking av E-handelssynergi

Hos Consortia er vår misjon å være mer enn bare en leverandør av utvidelser. Vi er drevet av troen på at ekte suksess innen e-handel kommer fra samarbeid og sømløs integrasjon. «Styrking av E-handelssynergi» er ikke bare et slagord – det er vårt ledende prinsipp. For oss betyr det å utforme innovative løsninger som fungerer i harmoni, og forbedre funksjonaliteten til WooCommerce- og Elementor-plattformene. Det handler om å sette bedrifter i stand til å overvinne utfordringene med nettbutikken ved å kombinere våre utvidelser på måter som skaper en større helhet. Med «Styrking av E-handelssynergi» er vi ikke bare dedikert til å løse problemer, men også til å fostre et digitalt økosystem hvor hver utvidelse bidrar til suksessen til helheten, og hvor bedrifter kan trives gjennom kraften i samarbeidsteknologi.

Historie

Consortia AS ble grunnlagt i Sandefjord, Norge i 2018 med et klart oppdrag: å skape høykvalitets programvareløsninger for e-handelsindustrien. Inspirert av rikdommen av e-handelsekspertise i området, satte vi vårt sikte på å utvikle applikasjoner for WooCommerce. Vårt harde arbeid betalte seg i 2019, da vi undertegnet en leverandøravtale med WooCommerce/Automattic. Som resultat av dette partnerskapet har vi kunnet ta våre tilbud til et nytt nivå og bringe enda mer verdi til kundene våre. I dag fortsetter vi å innovere og utforske grensene for hva som er mulig innen e-handelsrommet, alltid med målet om å gjøre livene til kundene våre enklere og virksomhetene deres mer vellykkede.

Vi har sluppet flere populære utvidelser til Woo.com-markedsplassen, inkludert Bulk Table Editor, Cost & Reports, Bulk Category Editor, og Roles & Rules B2B.

I 2022 lanserte vi Essential E-Commerce for Elementor, en utvidelse designet for å gi Elementor-utviklere verktøyene de trenger for å takle e-handelsutfordringer. Vår misjon er å hjelpe utviklere og handelsmenn med å lykkes i sine foretak og skape de best mulige nettbutikkene.

I 2023 tok vi et nytt steg fremover ved å lansere Pick List for WooCommerce. Denne innovasjonen er designet for å effektivisere plukk- og pakkeprosessen for nettbutikker, og tilbyr en sømløs og brukervennlig løsning for å organisere ordre og forbedre nøyaktigheten i lagerstyringen. Med Pick List for WooCommerce har vi igjen demonstrert vår forpliktelse til å levere kraftige og pålitelige verktøy for e-handelsbransjen, og bidratt til å forenkle hverdagen for våre brukere.

Ledelse

Møt Tommy Hansen, den lidenskapelige daglige lederen i Consortia AS! Med over 27 års erfaring som prosjektleder, konsulent og utvikler innen e-handel, bringer Tommy en rikdom av kunnskap til teamet vårt.

Hos Consortia AS driver Tommys visjon og ekspertise vårt engasjement for innovasjon og kvalitetsfokusert e-handelsprogramvare. Vi er stolte av å levere verdi til kundene våre, og Tommys dedikasjon sikrer at våre produkter og tjenester utvikler seg for å møte dine behov.

Kontakt oss

Du finner oss i Rådhusgata 26 i Sandefjord sentrum (se kart under). Vi sitter i kontor felleskap med Sandefjord Næringsforening.

Ta kontakt med daglig leder Tommy Hansen på telefon: 911 41 902 eller kom innom for en uforpliktende prat!

SEND E-POST

Produkter

4.7/5

Rating - WooCommerce.com (4.8)

Utviklet for: