WooCommerce plugins

Consortia, Trusted by developers and merchants since 2018

Våre Kunder og Samarbeidspartnere

Siden vår oppstart i 2018, har Consortia AS vært i forkant av digital innovasjon, dedikert til å utvikle skreddersydde web- og nettbutikkløsninger som møter våre kunders unike behov. Vår reise har vært karakterisert av et fruktbart samarbeid med et bredt spekter av kunder, fra nystartede bedrifter til etablerte foretak, alle ivrige etter å forsterke sin digitale tilstedeværelse.

I løpet av denne tiden har vi også bygget sterke bånd med noen utvalgte reklamebyråer, samarbeidet om utviklingen av innovative webløsninger som har bidratt til å forme digitale strategier for en rekke virksomheter. Dette samarbeidet har ikke bare utvidet vår ekspertise, men også tillatt oss å utforske nye horisonter innen digital utvikling.

Nylig har vi tatt et strategisk valg om å fokusere mer intenst på utviklingen av plugins og tilhørende teknologier. Dette skiftet reflekterer vår forpliktelse til å være i forkant av teknologisk innovasjon, og til å levere løsninger som ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger. Vår dedikasjon til plugin-utvikling understreker vår tro på å tilby verktøy som kan transformere og effektivisere den digitale opplevelsen for bedrifter på tvers av bransjer.

Vårt mål er å fortsette å støtte våre kunder gjennom denne nye fasen med en enda sterkere fokus på teknologi, innovasjon, og skreddersydde løsninger som driver digital vekst. Ved å investere i utviklingen av avanserte plugins og teknologier, er vi sikre på at vi kan tilby våre kunder de verktøyene de trenger for å lykkes i en stadig mer digitalisert verden.

Hos Consortia AS er vi takknemlige for tilliten og mulighetene våre kunder og samarbeidspartnere har gitt oss gjennom årene. Vi ser frem til å fortsette å bygge sterke, varige relasjoner mens vi utforsker nye veier til innovasjon og suksess sammen.

Stolt sponsor av:

Forenkling av Festivallogistikken

I det pittoreske landskapet av Sandefjord, blant lyden av musikk og samhørighet, står Fjordfesten ut som en feiring av kultur, musikk, og fellesskap. Consortia AS er stolt over å være en nøkkelpartner i denne begivenheten, ikke bare som sponsor, men også som leverandør av innovative teknologiløsninger som forbedrer hele festivalopplevelsen.

Fjordfesten, som finner sted i Badeparken i Sandefjord sentrum, er en to-dagers musikkfestival som tiltrekker seg mennesker i alle aldre. Vår rolle strekker seg ut over det vanlige sponserskapet; vi har bidratt til festivalens suksess gjennom utviklingen av et spesialisert logistikksystem. Dette systemet er utviklet med tanke på å håndtere logistikken av varer – spesielt drikkevarer og nødvendige forsyninger til festivalens mange barer.

Gjennom bruk av vårt tilpassede logistikksystem, som integrerer flere av Consortia AS’ avanserte plugins, har vi kunnet tilby en løsning som forenkler transport og distribusjon av varer på festivalområdet. Systemet vårt sikrer at riktig mengde drikkevarer og forsyninger er på rett sted til rett tid, noe som reduserer feil og effektiviserer operasjonene betraktelig. Det betyr mindre ventetid for festivalgjengerne og en mer sømløs opplevelse for alle involverte.

Denne teknologiske løsningen hjelper ikke bare med å holde styr på lager og fordeling, men forbedrer også den generelle effektiviteten av festivalens logistikk. Ved å minimere forsinkelser og feil, kan festivalens personale fokusere mer på å skape en hyggelig og minneverdig opplevelse for deltakerne, mens gjestene nyter rask og pålitelig service.

Vår innsats for Fjordfesten understreker Consortia AS’ engasjement for å levere innovative løsninger som adresserer komplekse utfordringer. Ved å bringe vår teknologi til hjertet av festivallogistikken, er vi stolte over å spille en rolle i å opprettholde Fjordfesten som en levende og velfungerende kulturtradisjon i Sandefjord.

Gjennom vårt samarbeid med Fjordfesten, viser vi hvordan teknologi kan forbedre operasjonell effektivitet og samtidig forsterke den totale festivalopplevelsen. Vi ser frem til å fortsette dette samarbeidet og bidra til at Fjordfesten forblir en høyt verdsatt begivenhet for samfunnet.

Teknologisk Harmoni for Unike Musikkopplevelser

Consortia AS er stolt over å støtte RockStream, en festival som markerer seg som Vestfolds mest intime og spennende musikkarrangør. Med et hjerte for live musikk som spenner fra folkrock til metal, har RockStream etablert seg på Revetal, hvor hver akkord spilt er en feiring av ekte musikalsk lidenskap.

Vår rolle har vært å utvikle en webløsning som fanger RockStreams essens og tilrettelegger for en enklere tilgang for deres mangfoldige publikum. Ved å tilby opplæring, har vi også sikret at RockStreams team kan forvalte og videreutvikle sin digitale tilstedeværelse selvstendig, styrkende festivalens evne til å vokse og engasjere.

Gjennom vårt samarbeid med RockStream, feirer Consortia AS kraften i musikk og teknologi hånd i hånd. Vi er beæret over å støtte RockStreams visjon om å tilby trivelige, minneverdige opplevelser for publikum, frivillige, og artister på Revetal. Sammen ser vi frem til å fortsette å berike Vestfolds musikkscene, vel vitende om at hver akkord som spilles på RockStream, resonnerer langt utover festivalens grenser.