Hvorfor bør du vurdere Roles & Rules B2B?

La oss starte fra begynnelsen, denne utvidelsen for WooCommerce ble laget da vi lenge hadde gått med ideen om å utvikle en utvidelse som skulle:

  • Kunne manipulere priser for enhver WordPress/WooCommerce rolle
  • Gi differensierte priser til disse rollene
  • Kun benytte normal pris for kalkulasjoner til de forskjellige rollene
  • Kunne bulk sette priser for kategorier
  • Kunne sette spesifike regler for produkter / variasjoner
  • Kunne kjøre salg for kunderoller
  • Opprette roller

Dette var målene vi satt oss for denne utvidelsen. La oss se litt nærmere på hvorfor dette var og er viktig. Så vi begynner litt ned i listen til punktet som var avgjørende for at Roles & Rules er unik.

køb lyriса

Kun benytte normal pris for kalkulasjoner!

Dette høres kanskje ikke så avgjørende ut men faktisk var og er dette en avansert funksjon i Roles & Rules. Andre rolle baserte B2B løsninger har valgt den enklere utveien med å lage et ekstra pris felt for B2B priser, men for deg som bruker vil dette si mer administrasjon – da du må oppdatere enda en pris i WooCommerce. Vi ga ikke etter for dette og fant en måte å gjøre dette raskt og effektivt på, slik at det blir enklere for deg.

Manipulere priser for enhver rolle!

Når man har en grunnpris på produktet, som forklart over vil vi for eksempel på et produkt la oss si en T-skjorte med en vanlig pris på 100 kr. Denne prisen gjelder for gjeste kunder (B2C). I butikken vår har vi satt opp VIP Kunder eller grossister som vi ønsker å tilby en annen pris til – derfor er det viktig å kunne kunne automatisk kalkulere rabatterte priser basert på hva du ønsker prisen skal være for en gitt rolle.

Kjøre butikksalg!

Å kjøre salg i en butikk er som alle vet en utløsende kjøps faktor. Vi ønsket å bygge dette inn i Roles & Rules og gjorde det. Du kan enkelt sette opp et butikksalg som 20% på hele butikken med fra og til dato og klokkeslett. Du kan også når som helst sette en eller flere kategorier på salg. Når du oppretter et salg får produktene dine SALG markering – akurat slik det ville vært i din vanlige B2C butikk.

Dynamisk pris setting!

Vi tygde litt på denne. Hva med også å kunne gi priser som: kjøp 3 eller fler få 20%. Dette som en regel nummer to, det vil si at du kan gi for eksempel 10% på produktet/kategorien men forteller på produkt nivå i butikk at kjøper du 3 eller fler får du ytterligere rabatter. En funksjon nå også finnes i Roles & Rules – nok en kjøps trigger du kan benytte deg av.

Hva med gjeste brukerne i et rolle basert system?

Driver man kun med salg til grossister vil man kanskje gi gjeste brukerne kun en visning av produktene men ikke mulighet til å kjøpe. For denne settingen laget vi privat butikk mulighet. Mange kjøpmenn ønsker å selge både til B2C og B2B / grossister, derfor utviklet vi også gjest som en rolle (ikke logget inn brukere) slik at man enkelt kan lage pris regler for gjeste brukere på samme måte som andre roller.

Eksklusiv MVA for grossister / B2B kunder

Dette var et tema som måtte adresseres tidlig. Vi fant ut at en fin måte å gjøre dette på er å velge de rollene som man vil ha eksklusive MVA, så får de andre rollene inklusive MVA, hvis det er satt opp slik i WooCommerce settings vell å merke. Så for en grossist som handler i din butikk med eks MVA vil se priser i butikken uten MVA helt til han kommer i handlekurv / utsjekk, her vil MVA bli lagt til i totalen.

Mer informasjon!

Det er mange flere funksjoner i Roles & Rules B2B for WooCommerce som du kan finne mer informasjon om her..

Til slutt vil jeg takke for at du tok deg tid til å lese om Roles & Rules, vi svarer gledelig på dine spørsmål, husk også at du kan prøve Roles & Rules i 30 dager og få pengene tilbake hvis du vil.

Vennlig hilsen
Tommy Hansen, daglig leder