Ny hverdag!

På tide med en liten oppdatering igjen. Året 2020, ja hva skal man si. En ny hverdag kan man konkludere med, vi så ikke den komme. Hjemmekontor og teams, jo da, de fleste av oss har blitt påvirket av COVID krisen. Tragisk, vanskelig, utfordrende og “bra” for enkelte. Den digitale hverdagen ble plutselig reel. Netthandelen øker, så for de som går med grunder tanker om nettbutikk kan dette være en bra tid å starte tror vi. 

Akkurat nå da..

Vi jobber nå med et større prosjekt som vi får fortelle mer om når løsningen blir lansert. I tillegg jobber vi blant annet med oversettelser for Unike Hoteller. Vi har nettopp utviklet en ny plugin som nå er lansert på WooCommerce. Calculate your price for WooCommerce heter den, mer informasjon finner du på våre sider om denne. I tillegg har vi oppdatert eksisterende plugins med nye versjoner. Disse har nå en rekke nye integrasjoner og funksjoner. Som i fjor investerer vi mye på utvikling av applikasjoner og har tro på at dette gir avkastning på sikt.

Nye ressurser og hjemmeside

Vi har nå fått på plass en dyktig designer samt en allsidig prosjektleder. Det betyr at vi nå vil kunne tilby enda flere tjenester, mer om dette kommer snart. Vi jobber også med å få laget nye hjemmesider til oss selv som vi håper å få lansert i løpet av mai. Vårt nye team ser frem til å samarbeide med deg!

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!