Vi tilbyr både web løsninger, netthandels løsninger, konsulent tjenester og utvikler applikasjoner og plugins. Vi utvikler blant annet plugins for WooCommerce. WooCommerce er den største netthandelløsningen i verden, de har flere millioner bedrifter som benytter løsningen for å selge varer og tjenester på nett.
Se mer om våre produkter og tjenester i menyen til høyre!

Applikasjoner:

Bulk Table Editor for WooCommerce

Vår plugin Bulk Table Editor gjør oppdateringer i WooCommerce enklere for deg. Den er spesielt utviklet for å kunne sette opp salg og gjøre bulk oppdateringer samt enkelt endre i tabell formatet. Les mer her..

TableCalc

TableCalc er en jQuery plugin som kan brukes for å kalkulere i HTML-tabeller. Denne har mange funksjoner som blant annet egendefinerte kalkulasjoner, regner mens du skriver, min., maks., gjennomsnitt og totaler fra alle kolonner. Den gir deg også alle data fra tabellen i JSON-format skulle du ønske det for lagring av tabell data. (mer info kommer)

ViewHtml

ViewHTML er en jQuery plugin som viser HTML-kode på en webside. Her kan du gå frem og tilbake – kodevisning eller sidevisning. Kodevisning vises med nummererte linjer og støtter HTML og JavaScript / jQuery. Man har også mulighet til å legge inn egen CSS (farger). (mer info kommer)