Produkter

Vi tilbyr både web og netthandels løsninger, konsulent tjenester og utvikler applikasjoner og plugins. Consortia er en offisiell leverandør til WooCommerce. WooCommerce er i dag den mest utbredte netthandel løsningen i verden, de har flere millioner bedrifter som benytter løsningen for å selge varer og tjenester på nett.


Nettbutikk pakke

Nettbutikk Start inkluderer verdens mest brukte nettbutikk løsning WooCommerce. Her får du en fantastisk bra nettbutikk som kan utvides ved behov eller etterhvert som bedriften din vokser på nettsalg.

Les mer..

WooCommerce plugins:


Calculate your price

Calculate your price

Calculate your price kalkulerer pris og muliggjør bulk oppdateringer ved å bruke varekostnader og markup for å sette priser. Se verdi til kostpris, salgs verdi og fortjeneste på produktene dine.

Les mer…


Bulk Shop for WooCommerce

Bulk Shop for WooCommerce gjør det enkelt å lage produkt katalog og vise kategorier i en tabell. Denne plugin er blant annet tenkt for B2B bedrifter og bedrifter som ønsker at kundene kan handle mange enheter av et produkt – enkelt og greit!

Les mer..


Bulk Table Editor for WooCommerce

Vår plugin Bulk Table Editor gjør oppdateringer i WooCommerce enklere for deg. Den er spesielt utviklet for å kunne sette opp salg og gjøre bulk oppdateringer samt enkelt endre i tabell formatet.

Les mer her..


Grossist logo

Grossist modul for WooCommerce

Vi har utviklet en modul som er for grossister / B2B markedet samt andre som ønsker og selge varer og tjenester til sine forhandlere og kunder. Modulen en et tillegg vi i hovedsak tilbyr våre kunder av WooCommerce nettbutikk løsninger.

Snakk med oss om denne modulen.

Our plugins

Please visit WooCommerce.com to view the extensions and documentation!


Support

If you need support on our extensions, please raise a ticket at WooCommerce.com!

Support