Schjerven Gestaltterapi

Gestalterapi er et verktøy for å bedre kommunikasjon, øke selvtillit og tilstedeværelse. Vi har utviklet ny hjemmeside for Schjerven Gestaltterapi.

Hjemmeside: www.schjerven-gestaltterapi.no

Nordic Icon

Nordic Icon er en nettbutikk som selger egenutviklede produkter som armbånd, vesker og annet. Vi bistår kunde med diverse koding og andre konsulent tjenester.

Hjemmeside: www.nordicicon.no

Unike Hoteller

Unike Hoteller er en hotell kjede som består av en rekke flotte hoteller hovedsakelig i Vestfold. For kunden gjør vi forskjellige konsulent oppdrag hovedsakelig for web og mobil.

Tjenester levert

  • Intranett løsning
  • Oversettelser til Engelsk, Fransk og Spansk
  • Andre web relaterte tjenester

Hjemmeside: www.unikehoteller.no

BabySensor

BabySensor Team – en gruppe eksperter som deler en hengivenhet for Helse Tech. Deres ambisjon er å utvikle en unik og innovativ løsning som overvåker de viktigste parametrene for barns velvære.

Deres forretnings utviklingsteam består av teknikere, forskere og en medisinsk i tillegg til fagfolk innen ulike fagområder.

For kunden skal vi i første omgang utvikle deres mobil applikasjon.

Hjemmeside: https://babysensor.com/

Røst Kajakk

Røst Kayaks is a brand new way to kayak. Based on tradition and built with innovation, it enables people to grab the kayak and just go. Anywhere.

For kunden har vi oversatt tekster.

Hjemmeside: https://www.rostkayaks.com/

RaceTracker

RaceTracker er ledende innen GPS-sporing og tidtagning for sport. De leverer tjenster til arrangementer over hele Europa, med høyt profilerte hendelser som Norseman Xtreme Triathlon og Swissman Xtreme Triathlon.

For kunden leverer vi diverse konsulent og utviklingstjenester.

Hjemmeside: www.racetracker.no

Vestfold Elghundklubb

Vestfold Elghundklubb

Vestfold Elghundklubb har mange eventer og kurs samt mange nyheter som de ønsker å publisere for sine medlemer. Deres gamle web løsning dekket ikke lenger deres behov og ønsket nå en løsning som var enklere å jobbe med samt responsiv.

Hjemmeside: vehk.no

Telemark Elghundklubb

Telemark Elghundklubb

Telemark Elghundklubb har mange eventer og kurs samt mange nyheter som de ønsker å publisere for sine medlemer. Deres gamle web løsning dekket ikke lenger deres behov og ønsket nå en løsning som var enklere å jobbe med samt responsiv.

Hjemmeside: tehk.no

Torp Hotel

Hotellet ligger sentralt, både i forhold til Torp Flyplass, E18 og Sandefjord sentrum. Her finner du god mat, konferanserom og overnattings muligheter.

Vi leverer diverse konsulent tjenester til hotellet.

Hjemmeside: www.torphotel.no

Jakten på Livet

Kunden (blogger) ønsket en side for å blogge samt legge ut bilder av sine reiser. Vi har bistått med utvikling av enkel web løsning.

Hjemmeside: www.jaktenpaalivet.no

New Content

New Content leverer innhold (produksjoner) i form av bilder, video og tekst til sine kunder. Innholdet blir tilpasset de aktuelle kanalene der de skal brukes, dette kan være web, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og andre medier. Selskapet blir drevet av en Annette Nordstrøm som er en av Norges influencers og hun har store Norske og internasjonale kunder.

Vi leverer diverse konsulent tjenester.

Hjemmeside: under utvikling

Folkebadet

Folkebadet er en del av Reklameservice i Sandefjord. Vi har bistått i noen web prosjekter og levert utviklings tjenester i blant annet PHP til Folkebadet.

Hjemmeside: www.folkebadet.no

RadSoft

Radsoft driver med system spill for blant annet fotball og hest. Vi har levert konsulent tjenester som blant annet utvikling i JavaScript og PHP. 

Hjemmeside: www.radsoft.eu

Gavetorget

Gavetorget er en nettbutikk som selger gaveartikler. Nettbutikken er basert på verdens største e-handels plattform WooCommerce. Dette gjør at kunden vil få alle de muligheter som man trenger når man skal drive netthandel. Vi integrerte også Vipps som betalingsløsning.

Hjemmeside: www.gavetorget.no