BabySensor

BabySensor Team – en gruppe eksperter som deler en hengivenhet for Helse Tech. Deres ambisjon er å utvikle en unik og innovativ løsning som overvåker de viktigste parametrene for barns velvære.

Deres forretnings utviklingsteam består av teknikere, forskere og en medisinsk i tillegg til fagfolk innen ulike fagområder.

For kunden skal vi i første omgang utvikle deres mobil applikasjon.

Hjemmeside: https://babysensor.com/

RaceTracker

RaceTracker er ledende innen GPS-sporing og tidtagning for sport. De leverer tjenster til arrangementer over hele Europa, med høyt profilerte hendelser som Norseman Xtreme Triathlon og Swissman Xtreme Triathlon.

For kunden leverer vi diverse konsulent og utviklingstjenester.

Hjemmeside: www.racetracker.no

Unike Hoteller

Unike Hoteller er en hotell kjede som består av en rekke flotte hoteller hovedsakelig i Vestfold. For kunden gjør vi forskjellige konsulent oppdrag hovedsakelig for web og mobil.

Intranett (ekstranett)

Vi har blant annet levert nytt intranett (ekstranett). Der vil alle ansatte i kjeden kunne dele informasjon og dokumenter. Løsningen er kodet og designet av oss, vi har brukt WordPress som CMS – dette gir kunden en rekke fordeler både teknisk og økonomisk. Ta kontakt hvis du er interessert i intranett/ekstranett løsninger.

Hjemmeside: www.unikehoteller.no

Folkebadet

Folkebadet er en del av Reklameservice i Sandefjord. Vi har inngått et samarbeid med Folkebadet om utvikling. Consortia vil bistå og levere utviklings tjenester i blant annet PHP til Folkebadet.

Hjemmeside: www.folkebadet.no

Torp Hotel

Hotellet ligger sentralt, både i forhold til Torp Flyplass, E18 og Sandefjord sentrum. Her finner du god mat, konferanserom og overnattings muligheter.

Vi leverer diverse konsulent tjenester til hotellet.

Hjemmeside: www.torphotel.no

RadSoft

Radsoft driver med system spill for blant annet fotball og hest. Vi har levert konsulent tjenester som blant annet utvikling i JavaScript og PHP. 

Hjemmeside: www.radsoft.eu

Gavetorget

Gavetorget er en nettbutikk som selger gaveartikler. Nettbutikken er basert på verdens største e-handels plattform WooCommerce. Dette gjør at kunden vil få alle de muligheter som man trenger når man skal drive netthandel. Vi integrerte også Vipps som betalingsløsning.

Hjemmeside: www.gavetorget.no